CERRAJERIA.CAT

ESPECIALISTES EN PANYS ARCAS SOLER. FICHET, KABA Y MUL-T-LOCK

Realització dels treballs en el mateix dia

Canvi de claus Arques Soler originals i acabades a mà. Canvi de combinació Arcas Soler. Canvi de cilindres per Fichet. Restauració de panys Arques Soler i Fichet.

Instal·lació de cilindres anti-bumping Kaba i Mul-t-lock amb protecció total per al Bumping (l'obertura del bombí amb una clau prèviament manipulada)


Gremi de Serrallers

parallax background

Serrallers en Barcelona CERRAJERIA.CAT
Barcelona i Voltants

CERRAJERIA.CAT és una empresa familiar. La rapidesa, professionalitat i una excel·lent relació qualitat preu són les nostres polítiques de treball.

tenim més de 20 anys d'experiència, així ho avalen els nostres clients tals com a administradors de Finques, particulars, empreses i cossos de seguretat de l'estado.Nuestra gran experiència en pòlisses de llar, comerç, manteniment a empreses, comunitats i administradors, ens permet estar familiaritzats amb els estàndards de qualitat necessaris en els serveis prestats, amb dedicació i esforç en el nostre treball, hem anat creixent i innovant, tenint sempre en compte que el més important és la satisfacció dels nostres clients i que per descomptat ells se sentin segurs i tranquils .

En Cerrajería.cat nuestro principal objetivo es aportar soluciones integrales en la seguridad del hogar ofrecemos todos los servicios Integrales de Cerrajería y lo hacemos 24 horas los 365 días del año. Todos nuestros servicios y productos están garantizados.

Somos especialistas en apertura de puertas , cambios de cerraduras de todo tipo, reparación e instalación de rejas y persianas de diferentes materiales, instalación y reparacion de puertas blindadas y puertas acorazadas, así como la apertura , instalación o reparación de cajas fuertes.

parallax background
Call Now Button
error: Content is protected !!