Experts en el sector

Instal·lació i Reparació de Persianes Domèstiques

Pressupost gratuït sense compromís

¡Truca'ns!

627 57 13 51

Servei 24 hores
Econòmics
Qualitat
No cobrem desplaçament

En Cerrajeria .cat tenim una infraestructura que ens permet atendre qualsevol sol·licitud de reparació i manteniment de persianes, les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Oferim visites programades per donar el manteniment oportú als nostres productes, però de la mateixa manera també atenem ràpidament les urgències quan els clients així ho demanen..

No oblidi que en cerrajeria.cat sempre comptarà amb un assessor disposat a orientar-lo en tot el relacionat amb la reparació de persianes de qualsevol tipus, alumini, PVC, persianes de comerços, etc.

Persianes D'alumini

Les persianes d'alumini tenen una major durada, són més lleugeres i compten amb més possibilitats d'integració a diferència de les de PVC. En Cerrajeria.cat ens desplacem al seu domicili sense cap tipus de compromís ni cost i li donem el millor assessorament. Si la persiana de sempre, necessita reparació, o bé necessites instal·lar una nova persiana, contacta amb nosaltres i realitzarem una visita al teu domicili totalment gratis per valorar el teu projecte

parallax background

¡Truca'ns!

Rebràs resposta immediata, i un dels nostres tècnics es desplaçarà fins al teu domicili o local per atendre't.

parallax background